Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Ravintolat

Parga

Pargassa on paljon hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Tässä muutamia suosikkejamme.

To Souli

Yksi Pargan vanhimmista ravintoloista sijaitsee rantapromenadilla, palvelutoimistomme vieressä. To Souli on ollut saman perheen omistuksessa jo vuodesta 1965. Ravintolan erikoisuuksia ovat kala ja äyriäiset, jotka perhe on itse kalastanut päivän aikana. Tarjolla on myös erinomaista kreikkalaista ruokaa. Kannattaa kysyä päivän erikoista. Hintataso: Keskitasoinen.

Gemini

Keskeisellä paikalla rantakadun varrella sijaitsevassa Gemini-ravintolassa on tarjolla sekä kreikkalaista että kansainvälistä ruokaa, mm. kiviuunissa paistettuja pizzoja. Kaksoset pitävät huolen hyvästä tunnelmasta ja myös ruoka on maukasta. Hintataso: Keskitasoinen.

Oscar Pizza

Pargan rantakadun varrella olevassa viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan kaupungin parhaimmat pizzat ja pastat, mutta myös maukkaita pieniä alkupaloja. Hintataso: Keskitasoinen.

Sodia

Sijaitsee Pargan rantapromenadilla. Maukkaan kreikkalaisen ruuan lisäksi tarjolla on myös kansainvälisiä ruokia. Tarjoilijan suositus on aina hyvä valinta, usein fantastisia meze-ruokia, jotka sopivat koko seurueelle. Täällä on myös Pargan parhaimmat simpukat. Hintataso: Keskitasoinen

Toros

Erinomainen liharavintola Pargan keskustassa, hotelli Akropolin vieressä ja rantakadulta sisämaahan johtavan kadun varrella. Täällä voit syödä ja juoda hyvin ja nauttia samalla mukavasta sisäpihan tunnelmasta. Hintataso: Keskitasoinen

Ostria

Tässä rantakadun varrella olevassa tyylikkäässä ravintolassa on tarjolla kotona tehtyä pastaa, pizzoja, liha- ja kalaruokia sekä kreikkalaisia erikoisuuksia. Hintataso: Keskitasoinen

Aegis

Uusi ravintola Pargan satamakadun varrella. Mielenkiintoisella ja modernilla ruokalistalla on tarjolla erilaisia paikallisia ruokia eri puolilta Kreikkaa. Listalta löytyy jokaiseen makuun ruokia. Hintataso: Keskitasoinen

Green Bakery

Viihtyisä kahvila, jossa voit nauttia aamiaisen ja lounaan. Juo kupillinen kahvia ja jotain hyvää sen kanssa, tai osta tuoretta leipää. Green Bakery sijaitsee Pargan koululta ylös sisämaahan johtavan kadun varralla, jonka varrella ovat myös hotellit Ilian ja Athina.

Castello

Mikäli haluat juhlistaa esimerkiksi hääpäivää tai syntymäpäiviä tai muuten vain haluat syödä hyvin, niin silloin suosittelemme käyntiä Castellossa. Ravintola sijaitsee keskellä Pargaa, hieman syrjemmällä erään pikkukadun varrella. Tarjolla on herkullista ruokaa, erinomainen viinilista ja palvelu on myös huippuluokkaa. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, sillä ravintola on todella suosittu. Hintataso: Keskitasoinen/korkea.

 

Nidri

Nidrissä on useita hyviä ravintoloita, joissa on tarjolla sekä kreikkalaista että kansainvälistä ruokaa. Useimmat ravintoloista sijaitsevat satamakadulla, mutta myös Nidrin pääkadulla on monia pikaruokapaikkoja. Tässä muutamia vinkkejä hyväksi havaitsemistamme ravintoloista.

Ola Kala

Ola Kalassa tarjoilee omistaja George kreikkalaista ruokaa persoonallisesti ja viihdyttävästi. Täällä on lihaa, kalaa ja herkullisia kasvisannoksia. Ravintola sijaitsee Nidrin pääkadun lopussa. Hintataso: Keskitasoinen.

Café di Paris

Tämä viihtyisä kahvila sijaitsee rantakadun puolivälissä. Kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja koko päivän ajan pientä välipalaa. Café di Parisin erikoisuutena ovat kotitekoiset vohvelit, joita voi nautiskella vaikka kahvin kanssa. Tai testaa heidän Frozen Youghurt, jossa on pähkinöitä ja hunajaa. Jalkapalloa ja muuta urheilua näytetään isolta screeniltä läpi koko kesän. Avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Hintataso: Keskitasoinen.

Pomodoro

Pomodoro, joka tarkoittaa tomaattia italiaksi, on tunnettu pizzoistaan ja muista italialaisista ruuistaan. Se sijaitsee keskellä satamakatua. Hintataso: Keskitasoinen.

Pinewood

Yksi parhaimmista ravintoloista Nidrissä. Sijaitsee pääkadun alkupäässä ja täällä saat nauttia illallisesta sekä upeista näköaloista Nidrin edustalla oleville saarille. Hintataso: Keskitasoinen.

 

Paleros

Paleroksen pienessä kaupungissa ravintolatarjonta on rajoitettu. Suurin osa ravintoloista sijaitsee sataman tuntumassa. Mikäli kaipaat enemmän baareja ja huvittelumahdollisuuksia, kannattaa suunnistaa Nidriin tai Lefkadaan.

Paleroksen yöelämä on suhteellisen rauhallista, mutta keskikesällä satamassa on paljon veneitä ja monet ravintolat ovat avoinna myöhään. Yacht Club sijaitsee satamassa, aivan rannan tuntumassa.