Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Vuokraa auto

Haluatko lähteä tutustumaan lomaympäristöösi? Pysähdy milloin ja missä itse haluat, suunnittele itse omat ajoreittisi, tutustu pieniin maalaiskyliin ja uimarantoihin. Vuokraa oma auto! Lomakohteissa on useita autovuokraamoja, joiden hinnat vaihtelevat samoin kuin autojen taso. AVIS-vuokraamossa on hyvä palvelu, hyvät autot, hinnat ovat kohtuulliset ja myös vakuutukset ovat kattavat.

Hyvän kartan avulla perille on helppo suunnistaa. Tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa. Liikennemerkit ja säännöt ovat suurimmaksi osaksi samat kuin kotimaassa, mutta ajonopeudet ovat huomattavasti suuremmat kuin kotimaassa. Turvavöiden käyttö on pakollista. Matkapuhelimeen puhuminen ajon aikana on kiellettyä. Ehdoton pysäköintikielto on voimassa keltaisella maalatuilla alueilla. Autokarttoja voi ostaa marketeista sekä tietyistä matkamuistomyymälöistä.

Mikäli haluat varata auton, ota oppaisiin yhteyttä vähintään 1-2 päivää aikaisemmin soittamalla palvelupuhelimeemme tai lähettämällä tekstiviestin. Oppailta voit myös kysellä lisää mielenkiintoisista ajoreiteistä.

Vuokraajan tulee olla vähintään 21-vuotias ja hänellä on ollut ajokortti vähintään vuoden.

Tässä muutamia esimerkkejä AVIS-autoryhmistä ja hintaluokista:

Ryhmä A: Hyundai Atos, Citroen C1, Toyota Aygo - 1 pv, n. 60 euroa

Ryhmä B: Nissan Micra, Fiat Panda- 1 pv, n. 65 euroa

Ryhmä C: Citroën C3, VW Polo- 1 pv, n. 79 euroa Ryhmä K: Opel Zafira- 1 pv, n. 110 euroa

Ryhmä L: Opel Vivaro, Citroen Jumpy, 9 henkilöä - 1 pv, n. 124 euroa

Mitä pidemmäksi aikaa vuokraa auton, sitä edullisemmaksi päiväkohtainen hinta tulee. AVIS-vuokraamolla on toisinaan myös erikoistarjouksia, kuten "Vuokraa auto kolmeksi päiväksi, maksa vain kahdesta" tai "Vuokraa auto neljäksi päiväksi, maksa kolmesta". Kysy lisätietoja oppaaltasi.

Noutaessasi auton Avikselta, tulee sinulla olla mukana ajokortti, luottokortti ja passi.

Hintaan sisältyy: Kolarivakuutus (myös vaikka itse aiheuttaisit), verot ja vapaat kilometrit – voit ajaa niin paljon kuin haluat.

Lisämaksusta: Omavastuun poisto. Erillinen maksu ylimääräisistä kuljettajista sekä ylimääräinen matkustajavakuutus. Mukavia ajoretkiä ja ajele varovasti!