Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Kohteeseen saapuminen ja kotimatka

Saapuminen ja kotiinlähtö
Saapumis- ja lähtöpäivänä useat vieraat lähtevät ja saapuvat hotelliin muutaman tunnin sisällä. Tämän vuoksi joskus saattaa olla mahdotonta saada kaikkia huoneita/huoneistoja siivottua, jotta ne ovat käytössä heti aamusta uusien vieraiden saapuessa. Jos saavut hotelliin aamupäivän aikana, pyydämme sinulta kärsivällisyyttä, mikäli joudut odottamaan jonkin aikaa, että huoneesi saadaan siivottua. Jos lähdet kotiin iltalennolla, pyydämme sinulta samasta syystä ymmärrystä, kun joudut luovuttamaan huoneesi jo muutamia tunteja ennen hotellilta lähtöä, jotta huoneet saadaan siivottua mahdollisimman nopeasti uusille vieraille. 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneenluovutus on klo 12.00 ja sisäänkirjautuminen klo 15.00.

Vastaanotto
Vastaanotto on hotellin keskipiste. Vastaanottovirkailijat ovat yleensä ammattitaitoisia ja päteviä, joten heiltä kannattaa kysyä neuvoja ja vinkkejä. Useissa hotelleissa on myös erillinen "Guest Relations" -tiski, jossa lomalaiset voivat käydä kyselemässä neuvoja ja vinkkejä nähtävyyksistä jne. Autamme sinua mielellämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon, mikäli kielivaikeuksien vuoksi asiaa on muuten vaikea selvittää.

Hotellisäännöt
Sinun ja muiden vieraiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi jokaisella hotellilla on omat säännökset, joita tulee noudattaa. Tietoa hotellisäännöksistä saat hotellin vastaanotosta tai huoneestasi/huoneistostasi. 

Kun bussi saapuu
• Tiettyinä päivinä on paljon busseja liikkeellä ja bussi saattaa olla aikataulusta hieman myöhässä. Mikäli bussi kuitenkin on yli 20 minuuttia myöhässä, pyydämme sinua soittamaan palvelupuhelimeemme.
• Pyydämme sinua olemaan hyvissä ajoin bussin noutopaikalla. Mikäli et ole sovittuun aikaan paikalla odottamassa bussin saapumista, oletamme sinun menevän lentokentälle omin päin. • Mikäli olet aikeissa mennä omin päin lentokentälle, on erittäin tärkeää, että ilmoitat siitä meille hyvissä ajoin. Lentokentällä tulee olla viimeistään 1,5 tuntia ennen koneen arvioitua lähtöaikaa. 

Lentokentällä 
• Tarkista matka-asiakirjastasi kuinka monta kiloa matkatavaraa saat ottaa mukaan lennolle.
• Mikäli kaksi ihmistä pakkaa matkatavarat samaan matkalaukkuun, laukun kokonaispaino saa olla korkeintaan 32 kiloa lentoyhtiön määräysten mukaan
• Käsimatkatavaroissa olevat nesteet saavat olla korkeintaan 1 dl pakkauksissa.
• Nesteitä saa olla yhteensä vain sen verran, että ne mahtuvat yhteen litran vetoiseen, läpinäkyvään ja suljettavaan muovipussiin.


Kiitokset tästä kerrasta ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen!