Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Sosiaalinen vastuu

Tukiprojekti Ruotsissa – Min Stora Dag

Joka vuosi tuhansia lapsia ja nuoria sairastuu Ruotsissa vaikeisiin sairauksiin. Min Stora Dag tarjoaa osalle näistä lapsista jotain ihanaa ja positiivista mistä unelmoida ja mihin keskittyä, kun päivät ovat pitkiä ja hoidot raskaita. Monet lapset toivovat matkaa perheensä kanssa. Sisaryhtiömme Ving on yhteistyössä Min Stora Dagin kanssa vienyt matkalle satoja perheitä, jotka ovat asuneet perhehotelleissamme ympäri maailman, lähinnä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme. Ving on tehnyt kaikkensa, jotta lapset ja heidän perheensä saisivat niin mukavan kokemuksen kuin mahdollista. Joskus lapsilla on erityisiä toiveita, kuten että he pääsisivät uimaan delfiinien kanssa, käymään vesipuistossa tai tapaamaan maskottejamme Lolloa & Bernietä, mutta usein he odottavat eniten aurinkoa ja uimista.


Avustushankkeita kohteissamme

Me Tjäreborgilla olemme jo vuosien ajan tukeneet erilaisia hankkeita, joiden tarkoituksena on parantaa lasten tulevaisuutta, terveyttä, koulutusta ja hyvinvointia. Toimimme yhteistyössä sisaryhtiöidemme Vingin Ruotsissa ja Norjassa, Spiesin Tanskassa sekä lentoyhtiömme Sunclass Airlinesin kanssa. Sponsoroimalla näitä hankkeita haluamme tukea paikallista yhteisöä, ihmisiä ja ympäristöä matkakohteissamme. Kohteissa, joissa meillä on avustusprojekteja, vieraamme voivat auttaa esimerkiksi lahjoittamalla ylijääneen matkakassansa tai osallistumalla retkillemme, joista tietty prosentti myyntituloista menee avustushankkeisiin.